Samen met stichting Noviomagus heeft de Jumbo Nijmegen een geweldige spaaractie bedacht. Een stickerspaaractie van plaatjes over onze geweldige stad Nijmegen. Er zijn maar liefst 317 stickers te sparen, maar let op tijdens de ruildag is er nog een bonussticker te krijgen. Check hiervoor de site van stichting Noviomagus om er achter te komen hoe u deze bonussticker kunt krijgen en ook hoe u uw verzameling compleet kan krijgen als u dit niet is gelukt. De stickerspaaractie gaat maandag 11 februari van start en duurt ongeveer 8 weken. U moet er natuurlijk wel boodschappen bij de Jumbo voor doen en zo spaart u de gehele Nijmeegse geschiedenis bij elkaar.

Dus snel maondag nuir de jumbo en haole de plaotjes 🙂

https://www.noviomagus.nl/Jumbo/QJ01.htm


Wie aan het eind zijn boek nog niet compleet heeft, kan terecht op de ruildag op zaterdag 13 april van 13:00 tot 16:00u in de Stevenskerk, St. Stevenskerkhof 62. Bron: https://www.noviomagus.nl/

6 thoughts on “Heeft u hem al, de plakboek van de Jumbo?

 1. Geachte redactie,meneer en of mevrouw,

  Betreft de spaaractie “ Nijmegen mijn stad”

  Vol enthousiasme ben ik aan het sparen van de plaatjes begonnen. Maar het enthousiasme ebt langzaam weg. De plaatjes zijn zeer slordig gesneden. Wat mij vooral irriteert is dat sommige plaatjes niet op elkaar aansluiten . Dat kan zijn bij afbeeldingen die gevormd door meerdere plaatjes.
  Maar het meest irritant is bij de zeer grote afbeeldingen ( gehele pagina’s groot) daar sluiten er ook niet goed op elkaar aan, waardoor het geheel er niet uitkomt te zien, ben ik bang voor.
  Dat zal wel blijken wanneer ik geheel kan overzien,maar nu lijkt het al niet mooi te worden.
  ERG JAMMER !!!

 2. Hieronder een vraag van Anja Kersten,

  Hallo Anja, helaas heb ik zelf geen antwoordt op je vraag maar snap hem volkomen. De Jumbo heeft o.a. i.s.m. Stichting Noviomagus de bonussticker bedacht. Wat ik heb begrepen is dat de bonussticker wordt uitgegeven door Stichting Noviomagus en wellicht ook morgen door de Jumbo Supermarkten zelf ( in de st. Stevenskerk in Nijmegen ) tijdens de ruildag. Ik zelf ben niet betrokken bij deze actie, ik ben alleen net als u geïnteresseerd in deze unieke plakboek vandaar ook mijn artikel. Wellicht kunt u uw vraag ook eens voorleggen aan de website noviomagus.nl door op het kopje contact te klikken. Wellicht kunnen ze wat voor u betekenen en alle mensen die in dezelfde situatie zitten.

  Succes, Groetjes van MijnNijmegen.

  Anja Kersten

  Met veel pijn en moeite het boek vol gespaard ook voor mensen die wat moeilijker ter been zijn nu nog de bonus stikker …..ik hoorde dat ik er maar 1 krijg…. hoe zit het met die mensen die niet goed ter been zijn en zelf niet kunnen komen ik heb er zoon 5 nodig…. moet ook zelf nog uit wijchen komen … hoe gaan we dit oplossen zou wel erg sneu zijn

 3. Helaas ontbreken er 3 plaatjes in mijn album. Nr. 87 114 en 160
  Ook op de ruilmiddag deze plaatjes niet kunnen bemachtigen.
  Verder is het een erg leuke Aktie.

 4. heel enthousiast gespaard, 1 boekje is vol. Ik ben bezig met een 2e boekje, helaas krijg ik het boekje niet vol. Waar kan ik mijn ontbrekende plaatjes nog krijgen ik mis nog 33 stuks.

  MVG Hennie

 5. Geachte spaarders 🙂

  Via de site https://www.noviomagus.nl/ zijn de ontbrekende plaatjes gewoon nog na te bestellen,

  Bestelformulier plakboek Nijmegen mijn stad
  Het bestelformulier is weer online maar om het werkbaar te houden, gaan we de stickers niet meer bezorgen. U heeft de keus tussen zelf ophalen of laten versturen tegen portokosten. Ook stellen we een limiet aan wat u kunt krijgen (25) of ruilen (100). Als u meer wilt, vragen we een bijdrage voor onze stichting.
  Aan alles komt een eind, de Jumbo spaaractie is voorbij. Maar als u nog enkele stickers mist, kunt u ze bij ons bestellen. Gebruikt u daarvoor onderstaand formulier, of stuur een mailtje als u dat handiger vindt.
  Heeft u uw boek vol en nog stickers over? Die zijn welkom op onze inzamelpunten: van Trieststraat 19 (Bottendaal), Galileïstraat 2 (Grootstal) of Hillekensacker 1248 (Lindenholt).

  Succes, Groet Patrick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *